• tumblr_oyj1lnDpz91vg4lfbo1_500
  • instagram-logo-sketch
  • twitterlogo_1x
  • LINKEDIN_icon-icons.com_65488
  • pinterest
2.png

© 2020 by NIKA VENTURINI

Zdravo!

 

 

Moje ime je Nika. Sem oblikovalka vzorcev in občasna blogerka. Zasvojena s kavo in z modo, vedno v iskanju novih izzivov in navdihov.

 

Diplomirala sem iz Oblikovanja tekstilij in oblačil na Naravoslovnotehniški Fakulteti v Ljubljani. Zadnji letnik sem se odločila preživeti kot “Erasmus študentka” na Winchester School Of ArtPri 21 letih še nikoli nisem živela ali potovala sama.

Zato sem, logično, spakirala kovčke in se preselila čez ocean v Winchester, UK

 

Le štiri dni po zagovoru diplome sem ponovno spakirala kovčke in se preselila v London, kjer sem študij nadaljevala na London College of Fashion. 

 

Po končanem študiju na London College Of Fashion se mi je življenje zdelo za trenutek popolno. Imela sem dobro službo, živela v enem izmed najlepših zgodovinskih mest na svetu, imela super prijatelje in sostanovalce. Vendar še vedno nisem bila srečna in se mi ni zdelo, da je to, to. Zgodovinsko mesto, kjer sem želela živeti od petnajstega leta, ni bilo kar sem pričakovala. Zato sem po treh letih življenja v Londonu dala odpoved, spakirala kovčke in se preselila nazaj domov. To je bila najboljša odločitev, kar sem jo kdaj sprejela.

 

Na tej strani boš našla vse, kar mi je všeč. Ličila, potovanja, vezenine in vzorci so tiste stvari, ki mi nahranijo dušo.

Obožujem močno kavo in dobre knjige. Poletje je moj najljubši letni čas, Božič moj najljubši praznik.

Zdaj veš nekaj o meni in prepričana sem, da boš še več izvedela skozi objave! 

Hvala, da si se oglasila!

xoxo Nika